Стиль - Весна

Стиль - Весна

Жінка-Весна - молодша сестра Осені, але зовнішність її ніжніша і менш контрастна. Це світлі рудоволосі дівчата, а так само світлі пшеничні блондинки і деякі шатенки. Весна, мабуть, самий рідкісний тип жінок і їй найважче підібрати одяг «своїх» кольорів.

Шкіра у Весни ніжна, напівпрозора. В англійській таке називають cream and peach. А ми говоримо «персикова шкіра». Веснушки на обличчі дівчини Весни виглядають дуже природно і ніжно. Це так само єдиний тип жінок, що володіють природним рум'янцем.

Навіть дуже світла шкіра Весни зазвичай не дуже потребує рум'ян. Головне не сплутати цей рум'янець із загальною розуватістю шкіри, як це часто зустрічається в Літа. Визначити це можна по тих дільницях шкіри, яким не властиво заливатися фарбою. Скажімо, тильна сторона долоні. По шкірі на руці зазвичай видно чи вона має рожевий відтінок чи персиковий. Якщо шкіра більш теплого, персикового тону, значить є можливість, що ви - Весна.

Волосся: В більшості своїй Весни - блондинки. Головне, щоб попеляста блондинка не віднесла себе до цього типу. А ось не дуже насичений, світлий пшеничний колір волосся, світло - руде волосся і, нарешті, золотисті шатенки - всі кандидати в Весну. Іноді можна зустріти і досить темну «весняну» шатенку. Це жінка, яка «недотягла» до Осені. Контрастність її зовнішності менша, а шкіра ніжніша. Їй найбільше йдуть чисті тони, як icy colors для Зими, але обов'язково теплі. І завжди трохи світліші ніж осінні.

Очі: Якщо дівчина Весна - голубоока, це будуть блакитні очі з бірюзовим відтінком. Іноді на відстані блакитні очі Весни здаються сірими, але при найближчому розгляді помітно що вони блакитні. Або це зелені, світло-карі, бурштинові (медові) очі.

Домінуюча риса зовнішності жінки весни це юність. Вони довше нас всіх зберігають свіжість, їм навіть властива деяка грайливість, несерйозність. Розплачуються за це безцінне дарування Весни тим, що їм найважче підібрати «свої» кольори. Найкраще весняну красу відтіняють світлі, чисті відтінки при тому теплих тонів. В англійській мові є слово crisp. Воно дуже добре характеризує спільну рису всіх весняних квітів. На жаль, я не знаю як перевести його на українську. Ніяких змішаних кольорів (як у Літа) і нічого темного, (як у Осені та Зими).



Найвідоміша Весна всіх часів і народів - Мерилін Монро. В усякому разі той її імідж, який відомий нам.

І, як наслідок, зірка, яка працює під Мерилін Скарлет Йоханссон: (знову ж таки, якщо говорити саме про вищезазначений образ Мерилін) ...

Мені також здається, що Мішель Мерсьє - весна.

Ще одна скоріш за все весна - Ніколь Кідман.

Кольори:

Білий. На весні найкраще виглядає колір слонової кістки. Він не жовтить її персикову шкіру, а навпаки - вигідно відтіняє. Так само гарний виглядає трохи замутнений, «запилений» білий.

Коричневий - починається з золотого кольору засмаги і до кольору молочного шоколаду. Все що темніше, жінку Весну не прикрасить.

Жовтий - на Весні теж виглядає приємно. . Тільки колір повинен бути «чистий», яскравий але не різкий.

Сірий - єдиний відтінок сірого, який підійде весні, - це сірий з жовтуватим підтоном і треба пам'ятати, що чим ближче до обличчя, тим світліше.

Синій - світлі відтінки. Темно-синій весну тільки зробить старішою. Багато Весн чомусь тяжіють до димчасто-синього, хоча особливо яскраво та свіжо Весна виглядає як раз в бузковому.

Синій і сірий - кольору з якими треба бути особливо обережною, в тому сенсі, що відхилятися від «своїх» сірих і синіх не варто.

Бірюзовий - (колір Тіффані) цілком і повністю весняний колір. Тут можна гратися з усіма відтінками і тонами, від темних до світлих.

Персиковий колір, кораловий світлий розмитий помаранчевий - класичні Весняні кольори, в яких грають її очі й шкіра. Червоний Весні теж іде, але підбирати потрібно тепло-червоний.

Салатовий також відмінний колір для Весни з усього спектру зелених.

Такі кольори, як яскраво-червоний, насичений пурпурний, жовтий з сильним золотим відливом, і яскраво салатовий краще зберегти для аксесуарів (стрічка на панамі, купальник або просто якийсь цікавий аксесуар - пам'ятайте, що в зовнішності Весни завжди присутня грайливість, юнацький запал ).

Ті Весни, що темніші, навпаки, можуть чудово виглядати в салатовий чи жовтому платті. Бежевий їх навпаки бліднитиме. Червоно-коричневий (мідний) та яскраво-синій теж непогано виглядає на темненьких веснах.

Кипельно-білий та інші холодні, темні і «змішані» кольори слід уникати. Чорний можна використовувати в принтах, якщо тільки мова не йде про дуже світлу Весну.

Тон обличчя:

Жінка з типом зовнішності «весна» повинна вибирати тональні засоби і пудру в точній відповідності з природною пігментацією своєї шкіри. Головне для неї - не замаскувати недоліки, а підкреслити свій природний колір обличчя, який у «весни» дуже гарний. Ось чому жінкам цього типу слід віддати перевагу прозорому тональному засобу (як правило, жовтуватому - кольору слонової кістки або беж, в залежності від природного кольору шкіри). Краще всього вибрати рідкий крем або легкий мус, його легше рівномірно розподілити по всьому обличчю, і він не створює ефект маски.

Влітку рекомендується використовувати тональний крем на півтону або тон темніше - як уже було сказано вище, «весна» моментально загоряє, перетворюючись на «шоколадку». Це одне з її переваг: при вмілому застосуванні і правильному макіяжі засмага дуже прикрашає жінку, підкреслюючи соковитість її губ і сяйво очей.

Пудру використовувати необов'язково, досить тонального крему. Але при бажанні жінка-«весна» може підкреслити вилиці пудрою з світловідбиваючими частками - восени і взимку, або бронзовою, з м'яким золотистим сяйвом - влітку. Непогано будуть виглядати на обличчі жінки даного типу рум'яна рожево-персикового кольору (або кольору свіжої лососини), однак зловживати ними не варто. Обличчя повинно виглядати природно.

Очі і брови:

Раз і назавжди слід відмовитися від чорного кольору! Брови і вії не можна робити дуже темними, в цьому випадку вони будуть погано виглядати на ніжному обличчі «весни». Рекомендується коричнева туш для вій, також можна взяти кольорову (бажано під колір очей): блакитну, синю, зелену. До речі, це дивно «освіжає» зовнішність! Для брів (якщо це необхідно) слід використовувати м'який коричневий олівець:, вирисовуючи окремо кожен волосок, штришок за штришком. Тіні для очей повинні бути пастельних (акварельних) тонів. Не допускайте яскравих ліній і плям на повіках: якщо колір вийшов насиченим, «розбавте» його прозорою пудрою, замаскуйте світло-сірими тінями або видаліть надлишки аплікатором. Найбільше весні підходять тіні ніжно-блакитного та зеленого кольорів, можна із золотою іскрою: вони надають погляду жвавість і лукавство.

Краса жінки-«весни» - в її природності, тому її макіяж повинен бути дуже помірними. Не варто робити стрілки на повіках, повністю обводити очі: можна користуватися тільки білим і кольоровим олівцем (блакитним чи зеленим), і то дуже обережно, щоб уникнути вульгарності. Самий темний тон, який «весна» може собі дозволити, - це сірий або коричневий, чорний ж повністю виключений! Наприклад, гарно виглядає біла лінія, проведена від внутрішнього куточка нижньої повіки до зовнішнього, і кольорова на верхній повіці, біля коренів вій. Трохи коричневої туші або кольорової (як говорилося вище) - і макіяж очей завершено!

Губи:

Жінка-«весна» може дозволити собі тільки дуже м'які, прозорі кольору помади, наприклад коралового кольору, блідо-рожевого, кольору лосося або омара. Бажано при цьому не користуватися олівцем для губ, їх малюнок не повинен бути дуже чітким і яскравим. Можна і зовсім обійтися без помади, достатньо одного блиску - ніжно-рожевого або світлого червоного (або безбарвного). Від природи у жінок цього типу і так яскраві губи, тому можна не виділяти їх.

От і весь макіяж! Але що найцікавіше, цей мінімалізм дуже йде жінці-«весні», а більша кількість косметики виглядає на її обличчі вульгарно, такою собі клоунської маскою. В її випадку слід дотримуватися простого правила: «краще менше, чим більше».



Понравилось - репост:


Внешняя молодость
Глаз да глаз за кожей вокруг глаз!
Как должна выглядеть женщина, чтобы понравиться мужчине
Как выглядеть ухоженной без макияжа? 10 шагов к ухоженной внешности
Если на солнце сгорело лицо
Уход за ступнями
Берите от косметики всё и не соглашайтесь на меньшее
Косметика из цветов, цветочная косметика из розы, ромашки, календулы
Косметический лед, как сделать косметический лед для лица
8 правил на лето
Женское нижнее белье: привлекай, соблазняй, провоцируй
Семь мифов о волосах...
Секреты завивки
Как сэкономить на косметике
Интенсивный омолаживающий уход с гиалуроновой кислотой
Ресницы родом из Голливуда
Семь слагаемых молодости
Вредные советы, или Как прибавить себе лет
Учимся делать химическую завивку
Великолепные 40 лет
Как и почему мы стареем?
Чтобы тени не были в тени!
Цвет глаз и макияж
Летний макияж
Что в косметичке? Природа!
Как стимулировать рост волос
Лицо как персик!
Безопасный загар
Защита волос на солнце, уход за волосами на отдыхе. Маски, масла для волос на лето
Лето - время ягод и овощей
Маски для кожи — все-все о видах и применении
Как надолго сохранить загар
К отпуску на море готовимся заранее
Новая лечебная линия косметики для волос Phytodess (Франция)
ЭНДЕРМОЛОГИЧЕСКИЙ ЛИПОМАССАЖ (LPG)
Cахарная депиляция (Sugaring)
"Удачный" макияж - залог вашей красоты
Кодекс красивой, обаятельной и элегантной женщины
Как стать элегантной шикарной женщиной
Накладные реснички - как правильно приклеить?