Чоловіча зовнішність не важлива для жінок

Чоловіча зовнішність не важлива для жінок

Наскільки красивим ви маєте бути, аби успішно “знімати” жінок? Чи необхідно вам володіти горезвісною квадратною щелепою. приголомшливими блакитними очима. атлетичною фігурою. зростанням під метр дев'яносто? Звичайно, немає. Повірте мені, що в такій справі, як знайомство з жінками, приваблива зовнішність - чинник зовсім не первинного значення.

Чоловіки переконані в зворотному, тому що для них виключно поважно, як виглядає жінка. Але жінки відрізняються від чоловіків. Особа чоловіка представляє для них набагато більший інтерес, ніж його зовнішній вигляд. Звичайно, все це не означає, що вражаюча краса не допоможе вам в знайомстві з жінками. Ефектний чоловік дійсно здатний привернути увагу жінки. Та все ж особисті якості чоловіка цікавлять жінку набагато сильніше, ніж його обличчя і фігура. Жінки не западають на гарненькі мордочки з такою ж легкістю, як це роблять чоловіки. Мільйони чоловіків здатні одружуватися на розумово відсталій дівчині, якщо вона володіє особою і фігурою танцівниці з Лас-Вегаса. Проте жінки так не поступають.

Гейл: Якщо парубок намагається коректно познайомитися зі мною, я завжди готова вислухати його. Лише поговоривши з ним, я зможу сказати, чи подобається мені його зовнішність. Мій обранець не зобов'язаний виглядати, як адоніс. Якщо мені подобається його манера мови і те, що він говорить, у мене виникає інтерес до нього. Я реагую на людину, а не на його зовнішність.

Оскільки мова зайшла про чоловічу красу, я хотів би розповісти вам про Томе, мого друга, якого ніхто не назве красенем. Він вельми дотепний парубок, але із зовнішністю йому явно не повезло. Він говорить про себе, що схожий на помісь доброзичливої горили з мудрою літньою жабою. Проте така зовнішність не перешкодила йому одружуватися на Лаурі - одній з найчарівніших брюнеток, яких мені доводилося бачити. Ця історія сталася три роки тому, коли Том працював інструктором по плаванню в літньому таборі для хлопчиків, розташованому десь до Беркшир Маунтінс.



Він розраховував на те, що літо буде приголомшливим. Власник табору забив йому голову фантазіями про хороших виховательок, які нібито славилися тим, що буквально насилували інструкторів по плаванню. Але всі ці надії не виправдалися. За чотири тижні, проведені в горах, Том не зустрів жодної дівчини. Він жахливо нудьгував і страждав від самоти. Прохолодні зоряні ночі здавалися створеними для кохання. Проте мій друг поняття не мав про те, де знайти дівчину.

У один з рідких вільних вечорів Том позичив у когось машину і відправився до Пітсфілд - маленького містечка, що знаходилося недалеко від табору. До одинадцяти годинників його вулиці вже спустіли. Том прошел мимо єдиного міського кінотеатру. Звідти виходили глядачі. Він відмітив в натовпі неймовірно хорошу дівчину років дев'ятнадцяти або двадцяти. Вона була зі своїми батьками. Мобілізувавши всю свою мужність. Том підійшов до цієї сім'ї і запитав, де знаходиться найближче пристойне кафе. Виявилось, що ці люди самі збиралися поїсти морозива. Вони запропонували Тому поїхати за ними.Коли Том увійшов до кафе морозиво, сім'я вже сиділа за столиком. Том з тугою поглянув на цих людей, сподіваючись, що вони запропонують йому приєднатися до них. Проте вони лише помахали йому рукою і прийнялися є морозиво. Том розташувався наодинці біля стійки. “Напевно, я здався їм дуже потворним, - сказав він собі. - Моя особа здатна зіпсувати їм апетит”. Проте піднявши через деякий час голову, він відмітив, що дівчина дивиться на нього. Вона злегка, почервоніла і швидко відвела погляд убік. “Біс візьми, - подумав Том, - якби тільки вона була одна!” Тоді він спробував би познайомитися з нею. Том пригадав про свою роботу, про половину літа, проведену в нудному гірському таборі. Якщо він найближчим часом не знайде собі дівчину, то просто з'їде з глузду. Плювати на те, що вона з батьками!

Мій друг встав і підійшов до їх столу. “Послухайте, - сказав він, - я знаю, що можу здатися вам ненормальним, але я вмираю від нудьги в таборі для хлопчиків, де працюю інструктором по плаванню. Якщо я не поговорю найближчим часом з новими людьми, то втоплю як мінімум десяток моїх підопічних. Ви можете врятувати їх життя, якщо дозволите мені приєднатися до вас”. Ці люди з радістю запросили Тома до свого столу. Вони навіть вибачилися за те, що не зробили це раніше. Сім'я виявилася прекрасною. Батько дівчини був професором біології з Прінстонського університету, а її мати - скрипалем. Сама дівчина вчилася на першому курсі в Нью-йоркському університеті. Вони володіли будиночком на березі озера в декількох милях від містечка і проводили там літо.

Том і дівчина негайно порозумілися. Він отримував задоволення від бесіди з нею. Приблизно через півгодини батьки сказали, що вони повертаються додому, аби лягти спати. “Ви не відмовитеся підвести Клер?” - запитали вони. Том трохи схопився з-за столу, аби кинутися в танок від радості. Він відправився з дівчиною в придорожній бар, аби небагато випити. Клер не лише була красивою, але і володіла якоюсь особливою чарівливістю. Томи підкорили її жіночність, стримане кокетування і м'якість.

[Ну та, звичайно!.. У чудової 19-річної брюнетки вечір виявився вільним... Рідкий розклад!.. Можливо, строге виховання не дозволяє їй відвідувати кіно без нагляду сім'ї?.. Батьки так невпинно займаються виховання дівчини, що як сутенери усаджують її опівночі в машину до страшного незнайомого мужика... Шкода, півцарства за свою "красуню" забули запропонувати... Зіпсував казку автор... Насправді зовнішність чоловіка не важлива лише для тієї дівчини, для якої і своя власна зовнішність не має значення. Якщо ви сильно програєте дівчині в зовнішності і стилі одягу, то навряд чи вам варто розраховувати на дуже теплу і сердечну реакцію з її боку... У реальних умовах, якщо симпатичний парубок при знайомстві з красивою дівчиною нестиме ахінею, говоритиме дурощі або грубитиме, дівчина заявить, що не змогла йому відмовити, оскільки він був дуже красномовний... І навпроти, якщо непривабливий чоловік знайомитиметься галантно і цікаво, жінка відмовить йому на тій підставі, що з ним взагалі не про що поговорити... Але не варто розстроюватися, якщо ви не вийшли особою і тілом! Зовнішність – це ще і одяг, який може творити дива при професійному підході. На практичних пікап тренінгах Академії Знайомств з використанням спецобладнання ви не на словах, а на ділі взнаєте, як ефективно проводити знайомства і побачення, і як скоректувати свій імідж для того, щоб справляти максимально сприятливе враження на жінок.]

Клер сказала Тому, що літо було жахливо нудним. Спочатку вона раділа тому, що може байдикувати. весь час валятися на сонці. Але зараз вона не знала, чим себе зайняти. Дівчина призналася, що дуже рада їх знайомству. Коли Том відвіз її додому, вона запропонувала йому зайти. Вони почали цілуватися. Том запустив руку під блузу Клер і не виявив там бюстгальтера. Молода людина трохи знепритомніла від радості. Проте Клер не дозволила йому переспати з нею. “Послухай, - сказала вона, - ти мені дійсно подобаєшся. Ти дуже славний. Я хочу побачити тебе найближчим часом. Сьогодні між нами нічого не станеться - в такому разі ти обов'язково повернешся хоч би для того, щоб переспати зі мною. Я права, вірно?” Клер посміхнулася. Йому довелося погодитися з нею. Він знав, що повернеться до цієї дівчини.

Том почав проводити з Клер всі вільні вечори. Вони стали коханцями. Ця дівчина міцно “зачепила” його. Схоже, і він чимось заінтригував її. Можливо, саме своєю потворною зовнішністю?.. Коли літо закінчилося, вони залишилися разом. Через декілька місяців Том одружувався на Клер. Якби ви побачили їх весільну фотографію, то, ймовірно, запитали б себе: “Господи, що вона знайшла в нім?” Чим не історія про Красуню і Чудовиська?



Понравилось - репост: